Hvad vi gør

For Forbrugerne

I 2015 har 147 000 husstande anmodet en prisforespørgsel via Flytning24.dk og tilknyttede hjemmesider. 90% sagde, at disse prisforespørgsler har gjort det muligt for dem at opnå betydelige besparelser på det arbejde de havde aftalt om.

Alle de tilknyttede virksomheder er betroet flyttemænd. Når du sender en anmodning om en prisforespørgsel til Flytning24.dk, så vil op til 6 virksomheder give dig et tilbud.

De uforpligtende oplysninger du modtager fra disse specialister vil være et udmærket udgangspunkt for dig med det formål at finde den bedste aftale.

Ved at anmode prisforespørgsler fra 6 professionelle specialister, kan du sammenligne forskellige virksomheder med hinanden. Så uden meget ekstra arbejde, kan du spare penge på flyttemænd.

For virksomheder

Flytning24.dk opstod i samarbejde med flyttemænd. Hvis du er en flyttemand, kan du selv prøve vores service helt gratis og se, hvor let det kan være at tiltrække nye kunder og dermed skubbe gang i vokseværket. Al information om, hvordan Flytning24.dk kan hjælpe din virksomhed kan findes på vores omfattende hjemmeside for virksomheder.